Skip to main content

Netvisor-taloushallintojärjestelmä sähköistää taloushallinnon


Sähköisen taloushallinnon avulla tuot yrityksesi taloushallinnon nykyaikaan. Tarjoamme asiakkaillemme Netvisor® -taloushallintojärjestelmällä toteutettuja sähköisen taloushallinnon palveluita. Saat meiltä yhdellä sopimuksella taloushallintopalvelut yrityksellesi sekä Netvisor ohjelmiston yrityksesi käyttöön. Järjestelmä on modulaarinen, mikä mahdollistaa toimintojen lisäämisen aina yrityksen tarpeiden kasvaessa.

Helpotusta yrittäjän arkeen


Sähköinen taloushallinto on suunniteltu helpottamaan yrittäjän arkea. Sähköisiä laskuja hyödynnettäessä kaikki yrityksen laskut siirtyvät automaattisesti Netvisor -taloushallintojärjestelmään, minkä seurauksena ostolaskuja ei tarvitse enää kuukausittain erikseen kerätä ja toimittaa tilitoimistolle. Näin kaikki yrityksen ostolaskut pysyvät myös varmassa tallessa.

Netvisor ei vaadi käyttäjältään muuta kuin internet selaimen, joten järjestelmään pääsee kirjautumaan aina, kun käytössä on vain internet-yhteys. Sähköiset ostolaskut ovat siis paikasta ja ajasta riippumatta aina yrittäjän saatavilla, jolloin laskujen tarkastaminen ja maksaminen onnistuu lomallakin vaikka laiturin nokasta käsin.

Kuittien käsittelyä varten älypuhelimeen on mahdollista ladata Visma kuittiskanneri -sovellus, jolla kuitit voidaan vaivattomasti siirtää taloushallintojärjestelmään.

Merkittävimmät sähköisen taloushallinnon hyödyt

Sähköisen taloushallinnon keskeisiä etuja ovat muun muassa:

  • Yrittäjälle muodostuva ajansäästö sekä käytön helppous
  • Turhien mappien poistuminen
  • Reaaliaikaisempi kirjanpito
  • Yhtenäinen järjestelmä mahdollistaa työtehtävien joustavan jakamisen
  • Porautuvat raportit
  • Tilintarkastuksen helpottuminen

Ota yhteyttä